Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz başında olmak

Rüyada havuz başında olmak

Rüyada havuz başında olmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, bekarlar için evlenmeye, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuz başında olmak gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Rüyada havuz başında olmak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada havuz başında oturmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına rivayet eder.

Rüyada ev içinde havuz görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada havuzda küçük balıklar görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada havuzlu hamam görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına işarettir.

Rüyada havuz kenarında yürümek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada deniz içinde havuz görmek saygınlığının artacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments