Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun dibinde oturmak

Rüyada havuzun dibinde oturmak

Rüyada havuzun dibinde oturmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına tabir olunur.

Rüyada havuzun dibinde oturmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada havuzun dibinde oturmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda dibe dalmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, birçok ortaklık kurulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada havuz dibine dalmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına delalettir.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzun dibini görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada havuzun dibine dalmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzun dibinde olmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işarettir.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek onlara karşı zafer kazanacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments