Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek kendi işinin sahibi olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, rahat bir nefes alacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada havanın güneşli olduğunu görmek önemli kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada havan görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet eder.

Rüyada havanın güneş olduğunu görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sıhhat ve moral bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada havan topu görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada havan mermisi görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada bakır havan görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments