Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havaya atılmak

Rüyada havaya atılmak

Rüyada havaya atılmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, yüküne ortak olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, geçiminin güçleşeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada havaya atılmak gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Rüyada havaya atılmak rahat nefes alınacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine inanılır.

Rüyada hapse atılmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada hapse atıldığını görmek yıkılacağına, üzüleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet eder.

Rüyada dereye atıldıgını görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yokluk içine düşeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınıftan atılmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, koyu muhabbette kalacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamur atıldığını görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments