Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, vaaz ve nasihate, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar veya konularda yavaşlama görülebilir.

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işaret eder.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikiş atılmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına işaret eder.

Rüyada dikiş atıldığını görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasına dikiş atılmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada ameliyat dikişi atıldığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, işlerin aksamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments