Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse atıldığını görmek

Rüyada hapse atıldığını görmek

Rüyada hapse atıldığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, iyi halinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada hapse atıldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada hapse atıldığını görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada hapse atılmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada havaya atılmak işlerinin rast gideceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada üzerine yılan atıldığını görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet eder.

Rüyada yılanın üstüne atıldığını görmek başarılarının katlanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terlik atıldığını görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments