Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse atılmak

Rüyada hapse atılmak

Rüyada hapse atılmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Rüyada hapse atılmak gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada hapse atılmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada hapse atıldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, birlikte kâh ağlayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat dikişi atıldığını görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada ticarete atılmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada terlik atıldığını görmek ticaretinin büyüyeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işaret eder.

Rüyada dikiş atıldığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hayalkırıklığı duyacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gol atıldığını görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments