Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla göle düşmek

Rüyada arabayla göle düşmek

Rüyada arabayla göle düşmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla göle düşmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada arabayla göle düşmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli göle düşmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yeni kapılar açılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş göle düşmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık göle düşmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada balıklı göle düşmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, eline geçen malları tutamayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil göle düşmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan göle düşmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments