Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil göle düşmek

Rüyada yeşil göle düşmek

Rüyada yeşil göle düşmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, tecrübe sahibi olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil göle düşmek gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Rüyada yeşil göle düşmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret eder.

Rüyada kirli göle düşmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada donmuş göle düşmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada balıklı göle düşmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla göle düşmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölün içine düşmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine tabir olunur.

Rüyada göle düşmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek insanların saygısının kazanılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments