Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş göle düşmek

Rüyada donmuş göle düşmek

Rüyada donmuş göle düşmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, aradığı aşkı bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına inanılır.

Rüyada donmuş göle düşmek gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Rüyada donmuş göle düşmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, borçlarının kalmayacağına alamet eder.

Rüyada donmuş gölde yürümek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ilerleyeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş göl görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada donu düşmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil göle düşmek çalışkan bir kişi olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada gölün içine düşmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada göle düşmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments