Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan göle düşmek

Rüyada uçurumdan göle düşmek

Rüyada uçurumdan göle düşmek çok rahat bir döneme gireceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yeni malların alınacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan göle düşmek gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada uçurumdan göle düşmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir uçurumdan düşmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurum düşmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşmek yenisinin başlayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan arabayla düşmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle uçurumdan düşmek hayattan bıkmasına neden olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments