Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli göle düşmek

Rüyada kirli göle düşmek

Rüyada kirli göle düşmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, huzur ve şifa bulacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet eder.

Rüyada kirli göle düşmek gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir.

Rüyada kirli göle düşmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada kirli gölde yüzmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işarettir.

Rüyada kirli göl görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya delalet eder.

Rüyada kirli göle girmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada göle düşmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulur.

Rüyada bulanık göle düşmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil göle düşmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments