Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada balon görmek

Rüyada havada balon görmek

Rüyada havada balon görmek geçim derdinin olmayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, şansızlığın kırılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada havada balon gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada hava balonu görmek yiyip içeceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havada balon görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sıcak hava balonu görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada havada balonla uçmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, başarısının çoğalacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, ondan faydalanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balon balığı görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada balonun patladığını görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli balonlar görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, işlerin günden güne açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments