Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hava balonu görmek

Rüyada hava balonu görmek

Rüyada hava balonu görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sorunlarını çözeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, cesaretini yeninden toplayacağına inanılır.

Rüyada hava balonu gördüyseniz:

  • Oldukça fazla emek harcadığınız planlarınızla ilgili önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada havada balon görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada balonla uçmak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, pek az kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada hava balonu görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada sıcak hava balonu görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok balon görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, işlerin düşeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet eder.

Rüyada balon içinde uçmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, şansının yaver gideceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada balonda uçmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada balon patlattığını görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments