Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli balonlar görmek

Rüyada renkli balonlar görmek

Rüyada renkli balonlar görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, bir ortaklık kurulacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli balonlar gördüyseniz:

  • Bir partnerde neler aradığınızı veya neleri alttan alamayacağınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada mavi renkli balon görmek o masumların bedduasını alacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada renkli balonlar görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada renk renk balon görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli uçan balon görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada renkli balon görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada balonun uçtuğunu görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine inanılır.

Rüyada turuncu balon görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi balon görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments