Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada balonla uçmak

Rüyada havada balonla uçmak

Rüyada havada balonla uçmak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada havada balonla uçmak gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Rüyada havada balonla uçmak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada hava balonu görmek güllük gülistanlık olacağına, işlerinin düzeleceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak hava balonu görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalettir.

Rüyada havada balon görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan balonda uçmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada balona binip uçmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balonun içinde uçmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balonun üstünde uçmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments