Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon balığı görmek

Rüyada balon balığı görmek

Rüyada balon balığı görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, zor durumda kalınacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendini toparlayamayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada balon balığı gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada balon balığı tutmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balon balığı görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çocuk sahibi olunacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok balon görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi balon görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, özgüveninin artacağına işarettir.

Rüyada balon yapmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işarettir.

Rüyada uçan balona binmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Rüyada havada balon görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada balona binip uçmak mutluluk ve saadete, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments