Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağa kına yakmak

Rüyada tırnağa kına yakmak

Rüyada tırnağa kına yakmak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, üzüntü yaşamaya, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada tırnağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili problemlerle uğraşmanız gerekiyor.

Rüyada tırnaklara kına yakmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa kına yakmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarına kına yakmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına işaret eder.

Rüyada tırnakta kına görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tırnağa kına sürmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnakları kınalı görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kınalı tırnak görmek ticaret sektörüne atılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarında kına görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments