Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarına kına yakmak

Rüyada tırnaklarına kına yakmak

Rüyada tırnaklarına kına yakmak başarısız ve mutsuz olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada tırnaklarına kına yakmak gördüyseniz:

  • Hukukla, finansal durumunuzla veya sağlıkla ilgili başlıklar farklı bir yönde ilerleme gösterebilir.

Rüyada tırnağa kına yakmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kına yakmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarına kına yakmak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada tırnakları kınalı görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa kına sürmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Rüyada kınalı tırnak görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarında kına görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işarettir.

Rüyada tırnakta kına görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments