Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı kadın görmek

Rüyada hastalıklı kadın görmek

Rüyada hastalıklı kadın görmek dertlerinden arınacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada hastalıklı kadın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek eğer işsizse iş bulacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın hastalığı görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, dualarına karşılık alacağına delalet eder.

Rüyada hastalıklı kadın görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada hastalık mantar görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada hastalığı iyileştirmek mali olarak küçüleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına tabir olunur.

Rüyada kulak hastalığı görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalık haberi duymak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments