Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık geçirmek

Rüyada hastalık geçirmek

Rüyada hastalık geçirmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalık geçirmek gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada hastalık geçirmek sevilen bir dostun geleceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada diş eti hastalığı görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalıklı hayvan görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, kısmetin kapanacağına delalettir.

Rüyada cilt hastalığı görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulur.

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, hastalıklara şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada akciğer hastalığı görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments