Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık bulaştırmak

Rüyada hastalık bulaştırmak

Rüyada hastalık bulaştırmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada hastalık bulaştırmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada hastalık bulaştırmak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hastalık bulaştığını görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulur.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada hastalıklı insanlar görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına inanılır.

Rüyada hastalıklı bebek görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda hastalık görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına inanılır.

Rüyada diş eti hastalığı görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına tabir olunur.

Rüyada hastalık geçirmek daha fazla gelir elde edeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments