Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı bebek görmek

Rüyada hastalıklı bebek görmek

Rüyada hastalıklı bebek görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Rüyada hastalıklı bebek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Rüyada hastalıklı bebek görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalıktan öleceğini görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada hastalık bulaşmak ruhsal korkularından da arınacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek hastalığı görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde hastalık görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, onlara hocalık edeceğine inanılır.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada birinin hastalık haberini almak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments