Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak ilerlemek

Rüyada uçarak ilerlemek

Rüyada uçarak ilerlemek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, mallarının artacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, düşünmeden hareket edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Rüyada uçarak ilerlemek gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Rüyada uçarak ilerlemek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastalığın ilerlediğini görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastalığının ilerlediğini görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yolda ilerlemek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada uçarken kaybolmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine tabir olunur.

Rüyada uçarken yere düşmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Rüyada uçarak camiye inmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada uçarak namaz kılmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, gelirinin düşeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments