Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalandığını duymak

Rüyada hastalandığını duymak

Rüyada hastalandığını duymak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, canla başla çalışacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Rüyada hastalandığını duymak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Rüyada hasta birinin öldüğünü duymak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zaaflarına kapılacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada hasta birini duymak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada hastalandığını duymak bazı büyük çalışmalar yapacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalet eder.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments