Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, ön plana çıkacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine alamet eder.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işaret eder.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada hasta kadının iyileştiğini görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada hasta birinin iyi olduğunu görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına işaret eder.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments