Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birinin iyi olduğunu görmek

Rüyada hasta birinin iyi olduğunu görmek

Rüyada hasta birinin iyi olduğunu görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada hasta birinin iyi olduğunu gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastayken iyileşmek yepyeni projelerle uğraşacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta köpeği iyileştirmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinden belirsizlik olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, gönül kapılarını açacağına delalettir.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments