Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, yeni bir ev alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalet eder.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, işinden ve parasından olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine inanılır.

Rüyada bir hastayı iyi görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, elinin bolluk göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments