Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek adının her yerde geçeceğine, sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, içinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada hasta bir insanın iyileştiğini görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada hastanın iyileşmesini görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek fesat kimselerin çıkacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada hasta iyileştirmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments