Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek

Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek

Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada vefat eden kişiyi hasta görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kişinin hasta olduğunu görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine yorulur.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, onlar için çabalayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işarettir.

Rüyada ölen bir kişiyi hasta görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta olarak görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments