Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin hasta olduğunu görmek

Rüyada ölen kişinin hasta olduğunu görmek

Rüyada ölen kişinin hasta olduğunu görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, batıl amele inanılır.

Rüyada ölen kişinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kişiyi hasta görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta kişinin öldüğünü görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişinin hasta olduğunu görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına yorulur.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin hasta olduğunu görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, komşular tarafından kötülenileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments