Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, herkesin önünde olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, düşmanlarının güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış fasulye görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments