Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış fasulye görmek

Rüyada haşlanmış fasulye görmek

Rüyada haşlanmış fasulye görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, doğru olanı seçeceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kişinin daha çok kazanacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış fasulye gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir olay ya da düşünce biçimi olayları farklı görmenize neden olabilir.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, stres içinde günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış fasulye görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kötü gününden de geri duracağına, kötü kişilerden uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek parasının azalacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kazanç elde edeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlama et görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kapanan kapıların açılacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlama tavuk görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış soğan görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada haşlanmış makarna görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments