Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye yemek

Rüyada yeşil fasulye yemek

Rüyada yeşil fasulye yemek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, stresten uzaklaşılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemek gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli yeşil fasulye yemek evlerine dünürcü geleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek esenliğe kavuşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek kişinin afiyette kalacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemeği yapmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye yemeği görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak güçlendikçe güçleneceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments