Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareketli bebek görmek

Rüyada hareketli bebek görmek

Rüyada hareketli bebek görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bereketin ve karın artacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada hareketli bebek gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine inanılır.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hareketli bebek görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına işaret eder.

Rüyada hareketli yıldızlar görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldızları hareket ederken görmek kötü bir habere veya tehlikeye, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments