Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli hap görmek

Rüyada renkli hap görmek

Rüyada renkli hap görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, günahların af olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulur.

Rüyada renkli hap gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Rüyada renkli hap görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz hap yutmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada hap çiğnemek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hapse düştüğünü görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, istediği gibi yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eczaneden hap almak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil hap görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapse düştüğünü görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, kötü gününü de paylaşacağına inanılır.

Rüyada hap yutamamak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments