Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse gireceğini bilmek

Rüyada hapse gireceğini bilmek

Rüyada hapse gireceğini bilmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, onların güvenini sarsacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Rüyada hapse gireceğini bilmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Rüyada hapse gireceğini bilmek olmayacak hayallere kapılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada olduğunu bilmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin öleceğini bilmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada yabancı dil bilmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada deprem olacağını bilmek işlerini yoluna koyacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments