Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla görüşememek

Rüyada telefonla görüşememek

Rüyada telefonla görüşememek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, de zenginliğe kavuşacağına, her geçen gün sorunların artacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşememek gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Rüyada telefonla görüştüğünü görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşememek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işarettir.

Rüyada sevgiliyle görüşememek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek malının ve parasının da büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada telefonu açmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla haber almak gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments