Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevine görüşe gitmek

Rüyada cezaevine görüşe gitmek

Rüyada cezaevine görüşe gitmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına inanılır.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına işaret eder.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kafasına göre birini bulacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla görüştüğünü görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle görüşememek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla görüşememek rüya sahibinin fakirleşeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, anne baba duasının alınacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada cezaevinde yemek yemek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments