Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle görüşememek

Rüyada sevgiliyle görüşememek

Rüyada sevgiliyle görüşememek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle görüşememek gördüyseniz:

  • Size katkısı ya da geri dönüşü olabilecek aktivitelerle ilgilenmelisiniz.

Rüyada sevgiliyle görüşememek başarılı ve kazançlı olacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet eder.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşememek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işini büyüteceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla görüştüğünü görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin eski sevgilisini görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments