Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine inanılır.

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmek isteğinizi başka yollardan da ifade edebilirsiniz.

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek dinini yaşayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishanede ağlamak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kendi işinin başına geçeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada hapishaneye gittiğini görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishanede çalışmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye düşmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, müjdeli bir haber alacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneye atılmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine inanılır.

Rüyada hapishane girmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments