Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishane girmek

Rüyada hapishane girmek

Rüyada hapishane girmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, elinize para geçeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada hapishane girmek gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, depresyona gireceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Rüyada hapishane girmek desteksiz kalacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada babayı hapishanede görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını hapishanede görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, insanları kıracağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, yolunun açık olacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishanede olan birini görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments