Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanede ağlamak

Rüyada hapishanede ağlamak

Rüyada hapishanede ağlamak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hayır duaları alınacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kendine geleceğine işaret eder.

Rüyada hapishanede ağlamak gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Rüyada hapishanede ağlamak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Rüyada oğlunu hapishane görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işaret eder.

Rüyada hapishaneye düşeceğini görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını hapishanede görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret eder.

Rüyada hapishanede birini görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi inanılır.

Rüyada hapishane düşmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada kızını hapishanede görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments