Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneye gittiğini görmek

Rüyada hapishaneye gittiğini görmek

Rüyada hapishaneye gittiğini görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Rüyada hapishaneye gittiğini gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Rüyada birinin hapishaneye girdiğini görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada hapishanede birini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneden çıkan birini görmek bir sebeple çok zorlanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin çoğalacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada yakınını hapishane görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işaret eder.

Rüyada hapishaneden birini görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishanede olan birini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, üzgün olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments