Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneye gireceğini görmek

Rüyada hapishaneye gireceğini görmek

Rüyada hapishaneye gireceğini görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, parasal krizler yaşanacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada hapishaneye gireceğini gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada hapishanede olduğunu görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Rüyada hapishaneden birini kaçırmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada başka birinin hapishaneye girdiğini görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, işini kaybedeceğine, kendi patronu olacağına delalet eder.

Rüyada akrabasını hapishanede görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hapishane görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments