Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanede olduğunu görmek

Rüyada hapishanede olduğunu görmek

Rüyada hapishanede olduğunu görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, hayırlı haberlere, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Rüyada hapishanede olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda sezgileriniz artıyor.

Rüyada hapishaneden kaçmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishane kapısı görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, insanlardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu hapishane görmek şansın açılacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, ticarette şansının düşeceğine işarettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek mutlu günlerin yaşanacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalettir.

Rüyada babamı hapishanede görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık hapishane görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sorunların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments