Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneden birini görmek

Rüyada hapishaneden birini görmek

Rüyada hapishaneden birini görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneden birini gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek bir koyduğu işten üç alacağına, ağız tadının da kaçacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hapishaneye girip çıkmak gözyaşının dineceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneden kurtulmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabasını hapishanede görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada babasını hapishanede görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet eder.

Rüyada yakınını hapishanede görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin hapishanede olduğunu görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, konforundan da ödün vereceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments