Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hapishanede olduğunu görmek

Rüyada birinin hapishanede olduğunu görmek

Rüyada birinin hapishanede olduğunu görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hapishanede olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada hapishaneye gireceğini görmek parasını dikkatli harcayacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishane girmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına rivayet eder.

Rüyada hapishanede ağlamak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini hapishanede görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemi hapishane görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kendisini ona adayacağına işarettir.

Rüyada hapishaneden çıktığını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ekonomik olarak kalkınacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments