Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanedeki birini görmek

Rüyada hapishanedeki birini görmek

Rüyada hapishanedeki birini görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, yeni denemelerde bulunacağına, sorunların son bulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishanedeki birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda mantık hatası yapmanın oldukça büyük bedellerini ödemeniz gerekebilir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, borçlarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada babamı hapishanede görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishanede birini görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet eder.

Rüyada birinin hapishaneye girdiğini görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, zenginliğe sahip olacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hapishanede olmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kafa dinleyeceğine işarettir.

Rüyada annemi hapishane görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret eder.

Rüyada başkasını hapishanede görmek maddi sıkıntıların biteceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments