Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanede birini görmek

Rüyada hapishanede birini görmek

Rüyada hapishanede birini görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishanede birini gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada yakınını hapishane görmek dünyasının bir anda değişeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eşini hapishanede görmek üzüleceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, ekmeğinin bereketleneceğine delalet eder.

Rüyada hapishaneye giren birini görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada hapishaneden çıkmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu hapishane görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu hapishanede görmek düşmanını alt edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, tövbe etmeye delalettir.

Rüyada hapishanede olan birinin çıktığını görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, fesat kimselerin çıkacağına, kazançtan yana kara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada açık hapishane görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments